23.02.2010

Koietur 12.-14. feb. 2010

TapHel & Toddy har vært på sin årlige koietur til Duddelibu som ligger på Selbuhøgda noen mil sørøst for Trondheim. Avreise var fredag kl. 16.00 fra Gløshaugen. Etter å ha kava oss frem i snøen var vi vel fremme på hytta. Omgående innkvartering og oppvarming ble straks iverksatt før middagen ble laget. Hamburger stod på menyen. Etter middagen ble det avholdt Genvors med forfriskninger (toddy - red.anm.). Her ble det valgt nye styremedlemmer. Det nye styret består nå av:  PI (maestro), Didrik (maestro), Camilla L (sjef), Rakel (kasserer), Hanne (mimrebokansvarlig) og Halfdan (webansvarlig). Kvelden endte med musikk og sang til langt på natt og litervis med Toddy, øl og annet som behager ganen. Enkelte tok seg også en tur i badstua, bedre kjent som Baddelibu.

Lørdag morgen startet med en god frokost med påfølgende skitur for de som hadde medbragt utstyr til dette. De andre tok seg av oppvasken før de spilte "boms og president". Noen musikalske toner fant også sted. Litt senere på ettermiddagen ble det gjort opp bål for god gammeldags pølsegrilling. Dette gled rolig over i diverse sosiale aktiviteter inne i hytta. Baddelibu ble benyttet også denne kvelden. Hygge, aktiviteter og generell fyll preget resten av natten.

Søndag morgen våknet vi overraskende opp til at vi i løpet av natten hadde blitt én mer. Arne Magne hadde gått helt fra Trondheim til fots, og hadde ankommet i løpet av natten. Nok en god frokost ble fortært før vi rydda oss ut og vaska ned hytta. Etter dette var det enkelte som tok med seg spade bak hytta for å bygge skihopp. Video fra denne seansen kommer senere. Andre valgte å hygge seg ved bålet. Kl. 15.00 gikk bussen tilbake til Gløshaugen, stappfull av slitne, men fornøyde musikanter. 

Bilder fra turen finner du i bildearkivet vårt!


-Halfdan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar