13.03.2010

Konsert og musikal


Onsdag 10. mars avholdt TapHel & Toddy sin årlige konsert under vinterblotet i kombinasjon med CHITs musikal. Samarbeidet ble i år avholdt i storsalen på Samfundet som en del av HCs 95-årsjubileum, og var fylt til randen av lystige studenter fra både HC og andre linjeforeninger. Våre venner fra Finland ankom i løpet av kvelden og fant seg godt til rette i storsalen sammen med de andre.

T&T var først på scenen og spilte Holmenkollmarsjen, Benny Goodman, Beatles, Abba, Levva Livet, Air og Hornmusikk Og Sang. Spiderman og Icecream var ekstranummere. Dette var utvilsomt en av de beste konsertene til TapHel & Toddy noensinne. Det ble også utdeling av blomster til de avtroppende maestroene Camilla og Stine som i lang tid har gjort en fantastisk innsats for korpset. Didrik og PI tar nå over dette vervet sammen.

Etter dette fremførte CHIT den forrykende musikalen "Under Pulten" som også var av langt høyere nivå en tidligere. Det skal nevnes at drøyt halvparten av bandet, som stod for musikken i musikalen, bestod av T&T-ere. På den måten fikk korpset vist frem andre sider hos flere av medlemmene. Også her ble det utdeling av blomster.

Både konserten og musikalen ble filmet med videokamera (dog ikke profesjonelt), og forhåpentligvis vil i hvert fall konserten bli lagt ut på bloggen etter hvert.

Kvelden ble avsluttet med premierefest på Strossa.

-Halfdan

1 kommentar:

  1. Knallbra konsert, folkens! Jeg hadde gåsehud flere ganger, og ELSKA SingSingSing-delen av King of Swing! Neste år bare må dere få tak i hele stykket! :-D

    SvarSlett