02.09.2010

Kjellerekskursjon 2010

Lørdag 21. august var det atter en gang kjellerekskursjon for årets førsteklassinger. TapHel & Toddy var selvfølgelig på plass med en rebuspost hvor spilleprestasjoner og toddydrikking stod på programmet. Dette var like artig som alltid!

Dessverre var det mye regn akkurat denne dagen, men heldigvis hadde T&T funnet seg godt til rette i undergangen mellom realfagsbygget og splitter nye Lerkendal studentby. I vente på den første faddergruppen ble det pølsegrilling, inntak av Toddy, allsang og diverse spilling til alles fornøyelse.

Da faddergruppene endelig kom, tok vi dem vel imot med førsteklasses spilling. Førsteklassingenes første utfordring var å gjette hvilken sang som vi spilte et utrag fra, og her var det mye riktige svar. Dette gleddet mangt et toddyhjerte. Videre fikk alle førsteklassingene en kopp med varm og deilig toddy før de ble utfordret til å spille et instrument. Også i år var det flere som utmerket seg med et godt musikktalent, så forhåpentligvis er det noen av disse som kan rekrutteres med øyeblikkelig virkning!

Alt i alt ble det en festlig kjellerekskursjon med mye rødt og godt i koppene. Bilder fra årets kjellerekskursjon finner du i bildearkivet vårt!

-Halfdan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar