20.05.2010

17. mai!


Mandag 17. mai var det atter duket for gange akkompagnert av musikk, og selvfølgelig konsumering av uvisse mengder is og brus. HC arrangerte frokost i realfagskantina kl. 10:00 (opprinnelig 11, en endring undertegnede ikke hadde fått med seg). Mang en glad kjemiker møtte opp, og det stod ikke på stemningen. Da klokken slo 12 gikk vi i samlet følge til hovedbygningen, hvor det ble tatt et fellesbilde av alle de som møtte. I alt var vi 12 T&T-ere som møtte opp til frokosten.

Deretter begynte turen nedover til sentrum, med HC- og T&T-fanen først, T&T hakk i hel, og resten av kjemikerne til slutt. Det ble spilt flere marsjer, og allerede da kunne jeg høre at dette kom til å bli en bra 17.mai. Etter å ha marsjert til sentrum, ble det en marsjeringspause på 1-2 timer, men det stoppet ikke oss fra å spille. Vi hadde for lengst gått vekk fra marsjrekkefølgen, og spilte nå det vi enn måtte ønske. De musikalske tonene ble tatt godt imot av folkemassen rundt oss, særlig de tradisjonelle marsjene som Norge i rødt/hvitt/blått og Gammel Jägermarsj. Flere Toddyere møtte opp i sentrum, og vi ble 17 i alt til slutt.

Etter at en god stund hadde gått, bega vi oss ut på siste etappe av marsjeringen, runden i sentrum. Her fikk vi prøvd å marsjere til de mer uortodokse marsjene, som Soul Bossanova, MacGyver og Hornmusikk og Sang, noe som viste seg å være en enkel oppgave for oss Toddyere.
Vi spilte og sang oss trygt igjennom sentrum, og til slutt løste T&T seg opp i folkemengden. Derfra og ut var det opp til enhver å fylle dagen sin med sosiale arrangementer.

Jeg kan trygt si at vi kan gå med hevede hoder etter 17. mai, vi gjorde en kjempejobb! Jeg føler meg både stolt og beæret av å kunne kalle meg Maestro i T&T! Vi låt knallbra!

-Stolt Maestro Litjbråten

1 kommentar:

  1. Synd jeg ikke fikk være med i år (heller)

    SvarSlett